Wednesday, August 17, 2011

banner n banting



 


yang belah kiri tu yg baru yang kanan yg lame 
double click  klw nak tgk yg besa.... 

nie banner













Sunday, July 31, 2011

My web design...php n php server(boleh tuka domain)



nie system web base untuk e-Tadika Jaim Alai Perdane
function - boleh update, boleh kire markah, kire harge, kite kedudukan pelajar dlm class
boleh beli dan bayar yuran online, ade komuniti antara murid dgn guru
ibu bapa boleh connection terus dgn guru...
boleh buat aduan,  boleh register kan anak on9, x payah susa2 nak dtg interview
boleh upload gamba, tgk axtiviti murid
dan belajar on9....murid akan lebih sernok bile ade element multimedia yg lengkap ^_^

100% buatan sendiri... sp nak bli system nie 
ak bleh tuka design... aku design cantik punye...
nak bli??
boleh contact sy...
sy boleh buatkan  system baru....






nie kelebihan untuk ibu bapa dan user




boleh beli dan bayar yuran on9

bahagian pendaftaran (dari borang pendaftaran Jaim)

nie bahagian admin... admin boleh delete dan replay


ibu bapa boleh tengok rekod kemajuan anak2 mereka dan kedudukan dalam kelas
system akan kire  markah pelajar secare automatic bile admin buat data entry..






 admin yg isi rekod kemajuan
ibu bapa boleh tengok dan bg komen....

database nie ade byk dan flow die lebih tersusun untuk admin baru dan senang faham

lecturer sy bg sy A untuk sistem ini...

Tuesday, July 26, 2011

business 2











My business


  

 



murah je kan??? ade discount klw print banyak 
aku bukak kedai printing mase duduk hostel.....^_^
untung sangat....




 
 nak tengok x??  shot film....



 








ShareThis ^_^