Thursday, November 5, 2009

Esok Final malam nie tengok wayang & jalan2



Ini ade la perkare gile yg aku x pena2 buat
esok finel tuu subject SE(software engineering) 4/11/2009
mule2 citer die bergini....
adelah sebuah kisah yang bengkel aku x siap2 macam jambatan x siap
aku pegi mintak tolong kat Omar(bdak class aku yang paling pandai cording2)
die pon ajaw le sampai aku faham... tp x siap jugak sbb si Omar tu pon sibuk nak buat bengkel die yg baru die buat 0%, x pe dak yg pandai2 nie 1 ari leh siap...
tapi bkn aku...dari malam sampai ke petang aku buat bengkel sbb lepas xzem SE kene prznt
pukul 3.48 bengkel da siap,
SE aku x bace lg.... huhu...
aku ape lagi mule la carik2 nota
last2 aku rembat note ringkas si Aina...
aku bace note die je.. aku x bace pon slide yg lect kasik tu..
macam org gile aku bace....
tibe2 terdengar satu suare...
ish tensyen la jom bace kat MCD jom
aku:orait.. jom...
konon la nak blaja, tp hampeh...
pegi mcd makan...
lepas je makan bace la note sikit2 lepas tu...
ade satu suare yang ajak gi tengok wayang...
ting tong... aku pon ikot je.. macam anak itik ikut ibunyer...tengok citer meatball 2


haha... best cite nie..
esok xem
lepas tengok wayang
1 malam aku bace nota2 ringkas yg aku rembat
SE tu.. bkn CCT
mase cct tegok wayang gak
citer jennifer body
CCT aku bulat2 je ape yg patot setengah jam lepas tu terus aku kluar
tapi nie SE
kencang gile r
boleh aku kluar bersuke rie..
bile xem... aku pon ape lg... jawap ape yg patot
ape yg aku tahu
banyak gile aku x tahu.. soklan maut gile r
susaaaaa
aku pon x taw aku jwp ape
x sampai sejam aku da siap...
aku tunggu org kluar
cukup 6 orng kluar
aku pon keluar
Aina: cepat nyer ko kluar...
aku: abis aku nak jawap ape.. x taw nak jawap ape dah nie, ilham x turun
sedeh giler r
aku x bace habis..
tp dah lepas dah ape nak ckp...
tawakal saje..huhu
2 hari aku x tido sbb SE dan przn bengkel
przn sbb kene buat report
mate dah merah giler "macam hantu kat taman buaye"
lepas przn je teros tido
Zzzzzz
tingal lg 3 paper je...
huhuhu
lepas tu ade suksis ade 3p
waaa
nak balik ruma...
da lame x balik nie...




5 comments:

.sTraWberRycH0c. said...

ahaha~~ :D

a kl citizen said...

assalammualaikum

tawakkal tak betul ni..

jadikan pengajaran lain kali

Nur Fadiah said...

waalaikumussalam...

insyaallah

saye akan jadikan ni sebagai pengajaran

tq cikgu...

huhuhu

hazwanHakim said...

mmg best...mcm ni bru studok namenyer..hehe

Nur Fadiah said...

student ke studok??
hehe
cube eje betul2
"S T U D E N T"
haha
ape la akim nie
mmg student pelik macam nie...
huhu...

ShareThis ^_^