Sunday, November 1, 2009

Esok Final exam

Sempat aku post blog ari nie
esok final xzem nie CCT
x pe ABC je bulat2 kan aje ape yg patot...
haha knp sem nie x serupe mcm sem2 dulu klw dulu waktu2 cam nie da abis bace dah....
ish2 susa betol nak gune otak kiri asyik otak kanan yang selalu daydreaming je aduhai pelik betol...
slalu berangan nak kawin dgn anak raje
tapi anak raje x nak pon kat aku... huhuhu
ari nie study2 je ngantok.... cam nie

asik nak tido .... nak tambahkan berat bdn...yg semakin meningkat
aku x pandai pon
klw balik ruma kakak aku slalu ckp
cube r lawan kakak nie
aku da try da study betol2
tp nak buat cam mane
x boleh la
setiap kali aku bukak note...
seminit lepastu conform aku berangan gune otak kanan aku untuk
kawin dengan anak raje
semalam ingat nak bangon study tgh2 malam
bagon2 je pukul 3 am dah betol dah
teros on laptop teringat kat lembu-lembu aku kat facebook
da makan ke belom
kambing aku, kude, ayam, itik
itu yang aku utame kan.,..
bkk je tegok cafe aku plak da dipenuhi lalat2 busuk
penat aku cuci
mafia lak dah banyak org2 aku mati
ish2
macam mane aku bleh terjebak dgn game nie
tidakkkkkk!!!.......aku bgn nak study...
bkn nak main game...tu sume melupe kan aku
aku x de semangat nak blaja nie
aku asyik ingat lembu-lembu aku je..
da x ingat yg lain pon...
macam mane nie somebody help me plz......
aku nie blaja main2 je
mak aku jumpe aku pg tadi... die bagi biskot, beras, makanan2, mi la, siap bagi duit lagi
(malu betol aku ak amik duit tu, slame nie aku x pena mintak duit mak aku
slalu aku gune duit sendirik je..sbb ade elaut suksis...
tp sem nie... lansong x dpt.. dapat awal sem je)

mak aku ckp... blaja la..elok2 2minggu je lagi...
aku nak nagis je bile denga mak aku ckp cam tu...
"MaK maaf kan sy mak, sy selalu x denga ckp mak
sy blaja main2, enjoi je
mak ckp jgn kluar, sy selalu keluar jalan2..
tiap2 ari sy kluar...hu h u hu hu
dose besa sy x denga ckp mak"

klw la mak bukak blog epa.. maafkan lah epa...
mak epa sayang mak...
family is first
Kat along pon, along idola epa
epa sayang emak, sayang ayah, sayang along, sayang abang, sayang akim, sayang ayu
sy sayang semue kawan2 sy...

sy mintak maaf..
maaf kan la saye finel dah tibe, x boleh nak bace buku nie banyak dose agaknyer...
huhuhuhu





4 comments:

TuaN TaNah said...

study puteh study!
jgn jadi cam sue.
sik men fb,game,blog je taw.
isk isk.
chaiyokchaiyok puteh.
algi 3 paper tuk buktikan.
yeahhh!!!puteh bolehhhh!!!! :)

Nur Fadiah said...

huhuhu
baik

philosophy said...

puteh dah x sabar nak kawen kawan2...

PuTeH (* . ~)+ said...

aisehmen
sape ckp
ko yg x saba aku lak yg kene
huhuhu

ShareThis ^_^